Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai asta era si ideea, credinta legionarilor s-o dovedit pana la urma, cam moarta, in ton cu asasinatele comise pentru M.L.
Ce a facut fiecare pe urma, dupa ce miscarea politica a falimentat, partea a doua, e o chestie care nu mai are legatura de fapt cu statutul de legionar, asta e ce nu vor unii sa inteleaga, si vor sa promoveze ideea: "erau buni crestini, pentru ca au fost legionari, ML a fost o miscare crestina, bla bla"
|
:)))))) aplauze in aula!! Domnul Alin domina auditoriul!
foloseste in distragerea de la adevarul in privinta M.L. acel dribling cu care nu demult M. Jordan inscria scor dupa scor in cosul adversarilor!! multimea era in delir...
dar Precizare: aici nu esti pe stadion!! pri urmare, nu ai cum, la modul atat de flagrant s-o dai la-ntors cu "ideea" pentru a inscrie pe tabela cu argumente! diversiunea nu tine loc de argument :)
nici macar nu vrei sa ai bunavointa (daca testa-i dura) sa urmaresti intrebarile puse de Eugenia Voda (destul de precaute) fostului legionar Constantin Iulian! iti va lua doar 10 minute din pretioasa-ti existenta!!
P.S. nu exsita termenul de buni crestini! crestinii sunt buni ,tocmai pentru ceea ce sunt si nu din cauza ca sunt!
lasa ca stim si noi ,si eu am prins ceva din "epoca de aur" si stiu cum functioneaza modul de exprimare... ce capcane ascunde....
si chiar, tu desi nelipsit de aici, de ce "te ascunzi"?? care-i IDEEA?