Citat:
În prealabil postat de bin000
Un exemplu de tumora duhovniceasca este internetul ,nu o manastire condusa de Par. Iustin Parvu.
|
Ai dreptate aici.
Din cate stiu, 90% din sectarismul cipofob s-a promovat si se promoveaza prin intermediul Internetului.
Citat:
Glasul parintelui zgârie urechile celor obijnuiti cu "fregventele" internetului ,tocmai pentru ca are o alta fregventa, duhovniceasca si îndemna la trezire din somnul pacatului.
|
Sa spui o aiureala, chipurile "sa se trezeasca lumea" care mai tarziu sa o contrazici, nu cred ca e o "frecventa duhovniceasca".
Citat:
Si cipul va fi deturnat spre un scop josnic, nu numai modelele. Tie iti vor pune interdictia de a accesa orice forum daca nu primesti cipul pe manuta dreapta.Vei ceda,vei accepta cipul de dragul luminarii...vulgului. Te vei jertfi pentru aproapele...
|
Mergand pe scenariul tau SF, cred ca mai degraba vad pe unul ca saccsiv sa primeasca "cipul" ca sa-si pastreze blogul.
Nu de alta, dar mai veneau unii din fanii lui cu idei geniale, cum ar fi ca in vremurile apocaliptice, sa primeasca bunica cipul si ea sa cumpere mancare pentru toata familia.
Sunt sigur ca va gasi pe unul/una sa-si "jerfeasca mantuirea" pentru "informarea" celorlalti asa cum nu se jeneaza nici sa minta, tot pentru "salvarea" altora.