View Single Post
Vechi 15.12.2013, 17:20:25
catehumen catehumen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Eu personal am ramas mut cand am vazut la Manastirea Petru Voda un grup de tineri din formatiunea extremista "Noua Dreapta" care au adus ajutoare si au prestat munca in folosul manastirii !!!
Parerea mea e ca Parintele Iustin Parvu si altii ca el nu au fost inchisi de comunisti pentru ca au aparat credinta ortodoxa ci pentru ca au fost legionari ! Iar stim cu totii ca "Garda de fier" a fost "copilul" tampit al hitlerismului . Legionarii au omorat oameni ! Nu putem sa ne facem ca partea asta de istorie nu exsista !
Atunci eu intreb ,daca Pr. Iustin Parvu si altii de ce nu sau dezis imediat de aceasta miscare ? Nu poti sluji lui Dumnezeu cu jungherul la brau !!!
Am vazut de asemeni la "Manastirea" Petru Voda " (pe youtube) o pomenire pentru mortii legionari martiri !?!? Poftim ? Nu am inteles bine ...Martiri legionarii ? Personal cred ca Patriarhia ar trebui urgent sa curete acea manastire de aceste elemente care nu au nici o legatura cu ceea ce inseamna ortodoxia !
La aceasta manastire si nu numai sunr grupuri reactionare legionare care doresc sa-si faca propria lor biserica ortodoxa !!! Mare atentie !

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Buna intrebare, catehumen. Din pacate, raspunsul e afirmativ, deci nu poate fi canonizat.
Reply With Quote