Citat:
În prealabil postat de Jardelin
Doamne ajuta!
Abia m-am inregsitrat si este prima data cind postez. Exista vreun topic de prezentare pentru noii membri inscrisi pe acest forum?
Daca exista, rog administratorul sa stearga acest subiect. Daca nu exista, ma prezint:
Numele meu este Alin si locuiesc in Iasi. Sper sa gasesc o multime de lucruri interesante aici despre Ortodoxie si istoria crestinismului in general.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Alin
|
Buna!
Ma numesc Diana, sunt casatorita, locuiesc in Arad.
Sunt crestin ortodoxa practicanta, apolitica, in fara de bunica nu am avut in familie crestini ortodocsi practicanti, decat sotul meu in prezent.
Imi plac: istoria, in special cea despre al doilea razboi mondial si perioada comunista, biografiile, inotul, gimnastica, atletismul, muzica.
Sunt convinsa ca ortodoxia este calea mantuirii si consider ca unicul scop in viata al ortodocsilor este mantuirea. Imi place sa ascult muzica ortodoxa dar si laica si sa asist la conferinte pe teme ortodoxe. Imi plac dezbaterile, imi place sa calatoresc si prefer muntele si orasele mari, unde pot vizita muzee, galerii, imi place sa merg la teatru si la filarmonica.
Mi-ar place daca as putea sa citesc/gasesc informatii despre viata ortodocsilor crestini din zilele noastre.
Va doresc un post plin de bucurii tuturor celor care activati pe forum!