Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Poporul nu se poate uni in jurul unor chestii ridicole, cum ar fi neolegionarismul care ignora erorile majore comise in trecut, neoprotestantismul cipofob, anti-ecumenismul isteric si altele asemenea, toate ignorand probleme acute, reale, ale romanului botezat ortodox dar anti-crestin.
Cateodata poti avea impresia ca in spatele prostiilor astea au fost niste intentii bune, de a da romanului o cauza, un impuls, dar pe de alta parte sunt destule indicii ca sunt manipulari ridicole.
Un om cu intentii nobile, nu se poate cobora la astfel de metode, pana la a deveni definitorii, pentru a realiza lucruri mari.
|
Vai, vai, vai! Cat talent irosit pentru a lupta pentru o cauza neroada! Cate cuvinte cu neo-!
Cum ai vrea tu sa te pegatesti pentru vremurile care vor veni?
E un exercitiu de vointa sa incerci sa traiesti diminuand pe cat posibil influentele acestei lumi deja satanizate. Nu putem fi si pe placul lumii si pe placul lui Dumnezeu. Desigur, renuntarea la documentele electronice nu e singurul ingredient necesar pentru mantuire, insa este important. Putin post, putina rugaciune si Dumnezeu ne ajuta sa ne descurcam si fara acestea.
Tu mi-ai spus parerea ta, eu ti-am spus-o pe a mea. N-are rost sa ne certam. Iarta-ma pentru jignirile personale adresate. Iti respect alegerea, respecta-mi-o si tu pe a mea si gata.