View Single Post
Vechi 06.12.2013, 22:39:51
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, interesant discurs, dar fara nici o legatura cu vreun cipusor.

Iarasi, fara nici o legatura cu vreun cipusor, in schimb legat de BOSV, un discurs tipic BOSVist.

Mai trebuie dovezi despre care e motorasul cipofobilor?
Asta-i replica din seria "daca nu-i poti convinge, zapaceste-i"??

Dormi mai bine daca identifici "bosevistii"?!!

Din ce-am reusit sa pricep pana acum,cred ca cipul, in sine, face parte din lucrarea exterioara. Si este, cel mai probabil, pasul premergator pecetluirii.
DAR: pecetluirea exterioara – fie prin implant, raze laser sau mai stiu eu ce – va fi CONSECINTA pecetluirii interioare, care va fi posibila in masura in care omul isi va pierde libertatea. Aceasta pierdere a libertatii launtrice are loc atunci cand omul se desparte de Dumnezeu prin pacat. Are logica rationamentul meu? ca am citit si eu ce spun sfintii parinti si ce-i scris in Apocalipsa!!
Asa ca, oricat ar vorbi cineva cuiva despre cip, implanturi, pecete cu numar de om si lepadare (vezi toti duvohnicii "isterici") este in zadar, daca respectivul e deja rob launtric si cazut in ratacire si indoiala. Risipa cercetarii este toata aceasta ravna orientata gresit catre exterior.... (acel obsesiv "unde scrie").
In sufletul meu eu ma bucur pentru ca suntem cu 50 de ani in urma progresului Europei! sper sa ramanem si mai in urma :) sa dea Domnul nici la anul sa nu reuseasca astia sa scoata actele biometrice!!
Odata creati, avem in alcatuirea noastra si vointa proprie, dar libertatea daruita de Dumnezeu inseamna si o mare responsabilitate. Prost inteleasa aceasta va fi calea catre dezastru. e ca un cancer!

iti dau un exemplu din cartea "Diavolul este politic corect” de Savatie Bastovoi:

-Ti-aduci aminte scena ispitirii lui Iisus?
-Sigur, cum sa nu?
-Si cu ce L-a ispitit diavolul pe Iisus?
-Cum cu ce? Cu paine…Cu bogatii…Cu slava desarta…
-N-ai inteles nimic…
-Atunci spune tu.
-Cu Biblia! Cum si-a inceput Diavolul ispitirea?
-”Scris este”…
-Si cum i-a raspuns Hristos?
-Tot cu replici din Scriptura… se dumiri, surprins ca nu se gandise pana atunci la asta.
[...]Diavolul a inteles Scriptura si a folosit-o impotriva voastra!!
vorba parintelui Adrian Fageteanu: sunt vicleni, vicleni, vicleni!!

Rugaminte: nu mai incerca sa intimidezi, pentru ca sunt oameni care cauta cu inima curata sa inteleaga ce spun preotii acestia despre impactul actelor de identitate in vietile personale ale tuturor, iar un om cu frica de Dumnezeu nu va astepta un astfel de cautator cu paru in prag! eu ti-am citit multe postari si in ciuda inclinatiei tale spre catolicism, ai un suflet bun care poate aduce roade Adevarului!