View Single Post
Vechi 04.12.2013, 10:48:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
până la urmă și adminii de la război mai pitrocesc problema, fapt ce demonstrează că nu-i ceva peste care să treci fluierând :) uite ce zic:
Eliza draga, sunt doua probleme distincte:
1. Problema religioasa
2. Problema politica/sociala.

Nu neg ca sunt anumite aspecte in toata discutia asta care tin de dreptul la intimitate, libertate si altele de genul asta, buba e ca se incearca sa se faca din ele o problema religioasa si din problema religioasa o secta.

La capitolul asta cei de la Razbel s-au vindecat 99% atunci cand s-au despartit de grupul saccsiv+apolo, nu mai este nimic de adaugat aici.

In plus, problemele reale sunt trecute cu vederea: monitorizarea telefoanelor si a Internetului, fiind inlocuite cu tot felul de idei paranoide si sectare.

Normal ar fi sa existe o lege prin care sa se interzica in mod expres furnizorului de servicii sa monitorizeze mai mult decat este necesar sau sa pastreze jurnalele generate de aceste monitorizari, lege care sa se aplicei inclusiv institutiilor Statului.

La ora actuala practic pot face ce vor, cu un datacenter de cateva sute de mii de $ (o nimica toata) un furnizor de servicii de telefonie practic poate pastra ani de zile continutul tuturor convorbirilor, sms -urilor care au trecut prin reteaua sa + locatia fiecarui abonat zi de zi, ora de ora, la minut chiar.

Este vreo lege care sa-i impiedice sa faca asta? Eu n-am auzit.
A ridicat cineva problema asta? Iarasi, n-am auzit.