View Single Post
Vechi 02.12.2013, 13:43:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Un cip are sens daca lucrezi cu automate desteptule. Daca e o persoana la un computer atunci poate introduce numele, CNP-ul, Seria si nr CI nu are nici un sens sa scaneze ceva, nu e ca la supermarket unde ai 20 de produse in acelasi cos si ar dura mai mult ca sa bati la computer.
Iar ai dat-o in bara, paranoia agresiva depasind evident suma informatiilor care iti sunt accesibile.

Probabil nu te-ai uitat niciodata cu atentie pe buletin.
In partea de jos este un cod, facut in asa fel incat sa fie MR (Machine Readable) - adica sa fie citit de calculator.

Pentru ca introducerea manuala a datelor dureaza si nu este intotduena un succes.
Si da, sunt situatii in care este nevoie de asa ceva, sa se faca repede si de incredere.
Ex.: aeroport, vama, filtru auto si probabil altele care nu-mi trec prin cap.

Desigur, tu esti liber sa adaugi "lagar de concentrare", merge cu ce ai afisat pana acum

Citat:
Stiu, toti suntem potentiali infractori si trebuie sa dovedim ca nu suntem asa ca ne trebuie din ce in ce mai multa militie. Asta e idealul oricarui crestin.
Stiu, pentru tine, prezenta patrulei de politie pe strada tate face sa o iei razna, gandidu-te ca esti "supravegheat" de politie, ca un infractor de drept comun.