View Single Post
Vechi 30.11.2013, 13:51:24
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Poate că este mai bine că s-au retras; au făcut una dintre alegerile cele mai potrivite după ce au văzut cu ce secături securiste "ecleziale ortodoxe" (adică pseudocreștine și antiortodoxe) au de a face pe acest forum. Și bine au făcut că s-au retras, scârbindu-se ca de niște hoituri împuțite. Și nu doar ei, ci și alții treptat, treptat s-au retras pentru că nu au mai suportat atmosfera irespirabilă și profund insultătoare pe care au creat-o preabunii "nkvd"iști "ortodocși". În asta se vede o mișcare de bun simț creștin a celor cu adevărat creștini ortodocși sau măcar oameni de un mare bun simț și de omenie. Știi cum este de multe ori în viață: "căruța plină" când coboară la vale nu face prea mult zgomot, nu se prea aude, nu e foarte "vocală", pe când "căruțele goale" fac zgomot mult și prost pe potriva goliciunii lor (interioare).
Eu zic sa nu generalizam. Fiecare stie daca a plecat sau dacă s-a intors cu alt nume.

Pentru unii, fuga de forum e benefica, pentru altii, dimpotriva, exprimarea ideilor e mai necesara. Ce s-ar intampla daca toti crestinii care scriu ar pleca de pe forum? Crezi ca s-ar desfiinta forumul? Nu. Pozand in crestini, unii le-ar impune mai usor celor care doar viziteaza acest forum ideile new-agiste, izvorate din mintile lor modelate corect politic.

Si mie mi-e dor de cativa crestini care intra mai rar pe forum sau nu mai intra deloc. Cine se-aseamana se aduna, chiar si in duh. Lista mea difera de aceea a Laurei. Cu unii dintre cei enumerati de Laura m-am contrazis pe teme ecumeniste sau in problema cipurilor... Cu altii nu am schimbat nicio parere.