View Single Post
Vechi 29.11.2013, 17:39:46
Teonymus Teonymus is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.11.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Intrebarile de mai sus releva ignoranta dumitale in domeniul biologiei.

- Oamenii nu au evoluat din maimute (am scris numai eu asta de cel putin 2 ori aici pe forum, unii au memoria scurta).

- Cine ti-a spus ca evolutia s-a oprit, te-a pacalit sau era si mai ignorant ca tine. Evolutia lucreaza bine-mersi.

- toate fiintele sunt "animale intermediare" intre stramosi si descendenti, fata de care difera putin.

- nu avem "sentimentul apartenetei de rasa cu alte animale" fiindca suntem specii diferite (e bine sa stii ce-s alea) Omul are o ratiune superioara animalelor (au si ele asa ceva) si a inventat vorbitul, ceea ce permite transmiterea informatiilor catre generatiile viitoare ocolind codul genetic. Omul este foarte firav si slab adaptat intr-adevar, a compensat insa prin inteligenta.

ca referinte, o sa ma citez pe mine ca sa nu plagiez pe cineva.
Ca să folosesc o expresie populară, "mi-ați răspuns mai mult de o grămadă". Chiar și la școală ni s-a spus că am evoluat din niște maimuțe, e drept însă că se continua fraza cum că am evoluat din niște "maimuțe care nu mai există astăzi". Dar până la urmă erau un fel de maimuțe așa că nu am greșit cu nimic când am formulat astfel întrebările.
Deci de ce nu "toate speciile" de maimuțe nu au evoluat în oameni, ca să reformulez întrebarea?
Eu am cerut argumente, la a treia întrebare mi-ați răspuns general de parcă ar trebui să iau de bună orice spuneți voi evoluționiștii că doar "dețineți" adevărul absolut.
Răspunsul la a doua întrebare mi se pare cel puțin hilar. Adică cum mai evoluăm? Asta înseamnă că peste câteva "melearde" de ani, ne-am aștepta să fim un fel de "moluște" (ca să iau un exemplu) nu oameni? Că ați mai susținut voi o inepției precum că și păsările sunt un fel de "urmași" ai dinozaurilor.
Eu mă gândesc că dacă am fi evoluat dintr-un "fel de maimuțe", atunci ar trebui să avem un sentiment al "apartenenței" de rasă măcar cu niște specii de maimuțe care sunt potrivit evoluției mai "mai apropiate" de noi biologic.
Cum de a reușit omul să se "adapteze" compensând cu inteligență, iar alte animale care conform retoricii dvs. "au și ele așa ceva" nu au adoptat aceași strategie, ci multe dintre ele au dispărut ca specie?
De fapt, nu mi-ați răspuns deloc la întrebări. Fără supărare, dar nu le pot lua ca răspunsuri.
Reply With Quote