View Single Post
Vechi 29.11.2013, 11:18:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Repet: nicioadata nu poti cunoastea un om 100%! Asta e viata- mintea omeneasca e foarte complexa ca sa zic asa. Insa asta nu inseamna ca de frica unui eventual esec nu trebuie sa actionam- altfel "nu intram in padure de frica ursului"".
Nu am zis "dupa cateva discutii""! Aici depinde de caracterul, firea fiecaruia. Te intalnesti, vezi ce caracter are, cum se comporta persoana respectiva in diferite imprejurari, cum gandeste, cum actioneza, etc. Dumneavoastra aveti pretentia sa explicati in cuvinte si sa teoretizati niste lucruri care vin de la sine, intre doi oameni maturi si responsabili. Chiar trebuie explicat ca la copii ?!
La partea cu responsabilitatea m-am referit in sensul urmator: atunci cand iti doresti doresti intradevar ceva serios, care ulterior sa duca la casatorie, si intalnesti pe cineva care-ti place (bineinteles ca in prima faza nu te poti indragosti de cineva asa peste noapte, ci pur si simplu iti place de persoana respectiva), intai o cunosti mai mult timp, si daca apoi apar sentimente autentice si vorbim de iubire reciproca si ajungem si la relatii fizice, i consider iresponsabili pe acei barbati care, dupa cele spuse mai sus, constata "brusc"" ""ca nu le mai place de persoana respectiva si s-au plictisit""!
Adica in sensul de a nu da sperante false omului si de a nu-ti bate joc de el. E bine ca sa stim ce vrem si vorba sa fie vorba, nu spusa asa in vant.
Am inteles, ai mai repetat chestiile astea de cateva ori, ideile tale idealiste despre cum ar trebui sa decurga o relatie.
Pot sa-ti zic ca din perspectiva experientei lucrurile au infinit mai multe nuante care sar de multe ori din cadrul teoretic.
Si fiind vorba de alegeri de viata, poti sa te cam frigi doar cu teoria.

Dar la ce nu mi-ai rapuns, este: de ce sa nu astepti pana la casatorie?