Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Uite noi am asteptat doi ani si ceva pana am facut nunta pentru ca n-aveam nici o sansa sa facem imprumut la banca pentru ca sotul deja avea un credit la banca iar eu lucram de 3 luni de zile, deci nexa imprumut. Si parintii n-aveau de unde sa ne dea atatia bani, pentru ca nici unul din noi nu suntem copii de bogatani; din 3 pensii si un salar amarat cu ce poti sa-ti ajuti copiii (aici ma refer la cei 4 parinti), cand mai ai si tu de platit facturi si mai trebuie sa mai si mananci...
|
1. 4 parinti pot face un credit de 20000RON, eventual cu garantie si giranti, mai ales ca e vorba de o suma care se achita inapoi, integral, in mai putin de o luna, mai ales ca ei sunt saracii cu fitze de boieri.
2. se mai practica si nunta la un anumit interval DUPA cununie.
Dar binenteles, pentru cine tine neaparat la chestia cu legitimitatea relatiei.
Citat:
Nu e vorba de rusinare de ochii lumii, e vorba de a face ceva si pentru saracii parinti care au visat clipa asta de cand ne-au adus pe lume. Ca nu mi-e mie rusine de oameni, dar macar atata putem face si noi pentru parinti, nu?
|
Asa e, cand standardele morale nu difera, nici nu poti face alta alegere.
Oricum, discutia e aiurea, in sensul sa dai vina pe parinti pentru lipsa infranarii tale desi intr-un fel sunt vinovati si pentru amanare si pentru relativizarea valoarilor morale.
De fapt, pana la urma despre asta e vorba, tu oricum nu crezi in chestia asta ca si Florin de altfel.
Noua generatie de credinciosi..