Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
De ce există persoane cu ochi albaștrii?
Ai confirmat practic ce știam, și anume că habar nu ai cum funcționează Teoria Evoluției. Omul nu a evoluat din maimuță, dacă ai fi citit ai fi știut și tu asta.
|
Azi e ziua ta norocoasa, o sa aflii mai multe despre aceste lucruri si evolutionism. Cum vezi si tu, crezi ca stii multe dar de fapt stii tot ce stie orice om care a facut scoala si s-a uitat si pe la tv. Nu deznadajdui, majoritatea celor care cred in evolutionism sunt oameni foarte credinciosi, desi unii sunt atei, in sensul ca ei cred in oamenii de stiinta fara sa si cerceteze. Noua ni se spun ein Biblie sa si cercetam, deci nu avem o credinta oarba in ceva sau cineva.
Mutatiile pot fi de trei feluri: genice, adica ale genelor, cromozomiale, in interiorul cromozomilor si genomice, adica ale numarului de cromozomi. Toate astea le-am aflat mai demult, dureza doar 15 min sa citesti despre asta.
Muatiile genelor sunt comune, cum sunt si cele care dau culoarea ochilor. Rasele sunt tot mutatii ale genelor, nu duc la modificarea speciei. Rasele de caini sau altele nu sunt specii diferite, sunt variatii in cadrul unei specii.
Abia mutatiile genomice, care afecteaza genomul speciei respective, duc la schimbarea speciei. Dar mutatiile genomice nu pot aparea la animale, sunt letale. Chiar si mutatiile cromozomiale provoaca boli si dereglari. La oameni doar dublura unui cromozom mic, sarac in material genetic activ, provoaca sindroame grave, de exemplu dublura cromozomului 21 provoaca sindromul Down. Restul mutatiile genomice sunt letale. Mutatiile genice, cumulate, nu pot duce la o mutatie genomica. Daca vrei un articol mai amplu:
http://anatomie.romedic.ro/mutatiile...orile-genetice
Legat de omul de Neanderthal, nu ai inteles ce am scris. Povestile evolutioniste spun ca am fi avut un stramos comun cu maimutele (adica suntem veri). S-a presupus ca diverse fosile ar fi verigi intermediare, printre care si omul de Neanderthal. Pana la urma e un fel de rasa sau cel mult subspecie a omului.