View Single Post
Vechi 27.11.2013, 12:42:35
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta cu CNP -ul o promoveaza cu jumatate de gura, peste Prut este deja un cerculetz nebunatic anti-CNP, deci au cu cine sa socializeze si cei din jur s-au obisnuit cu ei, aici daca ar incerca sa sustina povestea asta, ar fi trimisi chiar de omul de rand, direct la balamuc.

Si asa nu au facut prea mult ciraci ba chiar sunt intr-o criza evidenta, pierzand tot mai mult teren, si oricat de nebunesti ar fi ideile care le sustin acum, daca ar baga si asta cu CNP -ul stiu ca si-ar trage de tot covorul de sub picioare.

Dar binenteles, asta nu-i impiedica sa mai scape o vorba in directia asta din cand in cand, poate-poate se obisnuiesc cei din jur cu ideea.

Insa cei din jur nu se obisnuiesc cu ideea ci nu o baga in seama ca e prea traznita iar ideea de a avea nebuni atat de aproape si cu acte de ortodocsi ii sperie si momentan prefera sa o refuze.
Da dar stii care e faza? Ca aia de peste Prut sunt mai coerenti decat astia ai nostri.
Macar aia duc logica asta pana la capat.
Si stiu ca am citit undeva ca atunci cand a aparut CNP-ul, a fost tot asa o miscare de protest mai ales peste Prut, si au existat si atunci "mari duhovnici" care sa sustina ideea ca CNP-ul e lepadare. Timpul a trecut si si-au dat seama ca CNP-ul NU e lepadare.
Asa ca de-asta zic: aia de peste Prut macar sunt mai coerenti, pe cand ai nostri sunt cu un picior in barca si cu unul pe uscat, dupa logica lor.