View Single Post
Vechi 26.11.2013, 09:32:02
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Domnule, eu nu am zis ca intr-o relatie sau casatorie (chiar bazate pe sentimente autentice) nu mai apar uneori si neintelegeri, si certuri sau greutati. Evident ca nu totul poate fi lapte si miere, iar doi oameni nu pot aveea tot timpul acceiasi parere sau acceleasi ideei (ar fi si plictisitor si ar deveni rutina).
Insa sunt anumite limite care nu pot fi depasite. Bun, am inteles, m-am certat sau am avut o neintelere cu sotia sau partenera, dar asta nu inseamna ca ma apuc s-o jignesc sau s-o bat (cum se intampla de multe ori in mediul rural cand de la o banala cearta prostu'se imbata pune mana pe par si-si baga nevasta in spital).
Sau atunci cand sunt neintelegeri, sau ne intalnim cu diverse situatii neplacute sau greutati (nu au cum sa nu fie si din astea), in loc sa incerc a le rezolva, sa ma apuc sa plec urechea la sfaturilor diversilor "binevoitori"" (ca in situatii din astea apar foarte rapid) sau sa ma duc cu alta femeie!
Toti am avut sau avem greutati ori situatii neplacute, fie in viata, fie la servici, fie in familie, insa conteaza modul cum actionam atunci!
corect amice! Chiar daca in casnicie mai apar situatii neplacute sau neintelegeri, nu inseamna neaparat ca imi iubesc sotia mai putin si ma pun sa o insel cu alta femeie.
ps: ceea ce nu te omoara, te face mai puternic...intelegi tu la ce ma refer
Reply With Quote