Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai vezi? oare cum de nu reusesti sa aplici aceeasi logica si sa fii in fiecare duminica 1-2h la Sfanta Liturghie?
Adica na..cum era in fata prietenelor sa le zici ca n-ai calcat in biserica tocmai intr-un moment asa important si unic, pai sa ratezi o asa amintire romanticoasa, din PRINCIPIU?
Desigur, prietenul google, exact asa cum era si cu studiul despre studenti la teologie care il vanturai pe forum pana ti s-a cerut sa-l prezint si atunci gata, a disparut in cine stie ce intamplari misterioase.
Acum exista doar ca... este undeva pe "google".
Poftiti la cautari, sa oferiti dovezi pentru fanteziile mele.
Eu zic ca exista sanse mai mari de fidelitate in cazul asta, decat invers, cum sustii tu cu "studii de pe google".
|
Alin, mai calc in biserica, nu am fost in Biserica doar cand m-am cununat si o sa mai merg la Biserica, dar atunci cand simt. Prefer sa merg mai rar si din proprie dorinta, decat sa merg in fiecare Duminica si de multe ori sa merg doar pentru ca asa "trebuie". De multe ori, de fapt, e cele mai multe ori, merg in timpul saptamanii, de obicei dup ce ies de la lucru, si chiar daca nu este slujba in momentul acela, pot sa zic o rugaciune si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ce am, dar aia la unii dintre voi e egal cu zero, nu credinta, e...voi stiti ce. Nu toti suntem la fel. Eu n-as putea de exemplu sa ma despart de traitul in lume; imi plac oamenii, imi place sa ma inconjor de oameni,imi place a dau un sfat omenesc, si imi plac lucrurile lumesti (o petrecere, o sueta cu fetele, o excursie, o saptamana e relaxare la mare/munte etc.)
Studiul exista,la persoana care l-a si prezentat si si-a luat nota de licenta, dar nu-s obligata a ti-l expun tie in fata doar asa ca nu crezi (sic!). Ia frumos si pune si tu mana si fa unul; nu e asa de greu; oricum si daca ti l-as pune in fata, tot ai zice ca e contrafacut, asa ca why bother?
Uite poate gresesti cu ultima ta fraza. Intreaba in stanga si in dreapta (oameni lumesti, nu bisericosi -traim in lume; majoritari sunt cei lumesti). Un virgin, mai ales daca e baiat, va fi curios cum e cu alta. Se aplica si la femei. Ca sunt exceptii...da sunt si probabil destule.
Pana la urma tot de mentalitate, moralitate si dragoste fata de partener depinde (da, dragostea aia lumeasca, romanticoasa care ne-o dorim sau ce putin ne-am dorit-o toti la un moment dat)