View Single Post
Vechi 26.11.2013, 00:41:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Da, desteptule (AlinB), am facut si cununia religioasa, probleme cu asta?! Ai ceva impotriva? Sau pentru ca unii preoti sunt cum sunt nu mai am dreptul sa ma casatoresc in Biserica, sau cum sta treaba? Da, am pribleme cu unii preoti, so? Nu vad de ce asta m-ar impiedica sa ma casatoresc in fata lui Dumnezeu...
Pai vezi? oare cum de nu reusesti sa aplici aceeasi logica si sa fii in fiecare duminica 1-2h la Sfanta Liturghie?

Adica na..cum era in fata prietenelor sa le zici ca n-ai calcat in biserica tocmai intr-un moment asa important si unic, pai sa ratezi o asa amintire romanticoasa, din PRINCIPIU?

Citat:
Ah, cauta pe google daca e pana acolo ceva studii. Nu zic ce ar fi facute de persoane cunoscute, dar asta nu inseamna ca nu pot fi adevarate si relevante studiile respective.
Desigur, prietenul google, exact asa cum era si cu studiul despre studenti la teologie care il vanturai pe forum pana ti s-a cerut sa-l prezint si atunci gata, a disparut in cine stie ce intamplari misterioase.

Acum exista doar ca... este undeva pe "google".
Poftiti la cautari, sa oferiti dovezi pentru fanteziile mele.

Citat:
Exact la fel poti sa nu te opresti la un partener daca te casatoresti virgin/virgina, asa ca tot nu vad relevanta...
Eu zic ca exista sanse mai mari de fidelitate in cazul asta, decat invers, cum sustii tu cu "studii de pe google".

Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 00:43:24.
Reply With Quote