View Single Post
Vechi 26.11.2013, 00:23:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Cum intri in posesia banilor? Ii primesti direct pe statul de plata? Poti sa conduci fara permis? Poti sa iesi din tara pentru anumite locatii fara pasaport? Astea nu sunt privlegii?
Tot nu inteleg care e privilegiul.
Sau lipsa lui.

Esti o "asceata" ca mergi sa-ti iei banii de la banca si nu de la bancomat cu "cardul cu cip"?

Stii ca cipofobii sustin ca acel card cu banda magnetica e ok, pe cand parintele Paisie care il citeaza zice ca nu e ok?

Stii ca parintele Filoteu cel care practic a declansat oficial isteria actelor cu cip, a sustinut ca acel card bancar cu cip este ok, atat timp cat nu este cip RFID sau biometric?

Esti "asceta" pentru ca dai mai multi bani pe un pasaport care expira mai repede in loc de unul mai scump?

Mie mi se pare ca termenul corect este "snob".

Citat:
Nu vreau sa par paranoia, fiecare crede ce doreste dar uite mi-a ramas in minte un cuvant al Maicii Siluana de la o conferinta ce a sustinut-o si fiind intrebata printre altele si de vaccin a zis in felul urmator : " daca parintele ar spune ca nu este sanatos sau provoaca anumite boli, am observa ca parintele dispare" concluzia o poti trage singur.
Nu am inteles nimic, dar probabil ai tu niste informatii "top secret" care iti hranesc cine stie ce inteles ascuns despre asta, probabil nu strain de o doza de paranoia ca asta merge bine impreuna cu conspirationismul.

Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 00:50:37.