View Single Post
Vechi 25.11.2013, 01:22:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Nu pot fi de acord cu aceasta "convingere" a ta si imi pare rau ca judeci niste oameni care au avut curajul sa te reprezinte si pe tine, sa apere si drepturile tale prin atitudinea lor si interventiile la guvern.
Imi pare rau, dar pe mine ma reprezinta Biserica Ortodoxa, in momentul in care cineva, oricat de virtuos ni-l imaginam noi vine cu o opinie diferita, nu ma reprezinta pe mine sau Biserica, ci reprezinta un grup obscur de interese, in cazul asta fiind BOSV -ul, singura "biserica" care si-a facut oficial programa anticip.

Citat:
Ortodoxia inseamna marturisire, nu lasitate iar din punctul meu de vedere la Petru Voda totul este pe fata fara lingusire. Am avut sansa sa il cunosc pe parintele Iustin inca din copilarie si chiar i-a pasat de acest popor. Cine vrea sa asculte, va asculta cine nu, se va indreptati in orice situatie...
Din pacate (pentru entuziasmul tau) conteaza si CE marturisesti, nu sa marturisesti de dragul marturisitului, a scandalului si a fi "gica-contra" Cezarului, asa cum intelegeau de exemplu zelotii iudaismul.

Poate nu stii, dar chiar si o mare sefa de propaganda cipofoba, antoniap, nu este de acord cu tine, ea sustine de ex. ca par. Iustin a fost las, fricos, "ascultator" (pentru sectari ascultarea e buna doar cat e instrument de manipulare) atunci cand a criticat pe cei care si-au permis sa faca reclama unei carti despre par. Gabriel Nicu, folosindu-se de numele lui (a par. Iustin).

Deci vezi, se poate sa fim si mai "selectivi".