Da, desteptule (AlinB), am facut si cununia religioasa, probleme cu asta?! Ai ceva impotriva? Sau pentru ca unii preoti sunt cum sunt nu mai am dreptul sa ma casatoresc in Biserica, sau cum sta treaba? Da, am pribleme cu unii preoti, so? Nu vad de ce asta m-ar impiedica sa ma casatoresc in fata lui Dumnezeu...
Vezi ca incepi deja sa exagerezi Aline... Ai niste ironii ieftine de vai s-amar...dar asta esti tu...din pacate o vad in mai multe topice...
Ah, cauta pe google daca e pana acolo ceva studii. Nu zic ce ar fi facute de persoane cunoscute, dar asta nu inseamna ca nu pot fi adevarate si relevante studiile respective.
Exact la fel poti sa nu te opresti la un partener daca te casatoresti virgin/virgina, asa ca tot nu vad relevanta...
Daca ma opresc la el sau nu, nu stiu acum.
Dar cel putin din perspectiva mea, vreau sa ma opresc la el si nu ma intereseaza altii. But that's just me, nu toata lumea face ca mine.
Alin, nu toata lumea e ca prietenul asta al tau, la fel cum nu toata lumea e ca mine... Nu ai intodeauna dreptate, dar se pare ca asta n-o s-o poti accepta nici in ruptul capului (da, am citit si alte topicuri in care ai postat si e clar ca nu-ti place sa fi contrazis si faci urat cand cineva e in dezacord cu tine).
|