View Single Post
Vechi 23.11.2013, 13:29:02
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

experimentezi, experimentezi, dar mai cu limita...la facultate sa ajungi sa ai in palmares vreo 20-50 de barbati mi se pare ENORM...
inteleg sa te culci cu barbatul cu CARE AI O RELATIE SERIOASA,cu planuri de casatorie, dar pana la 23-25 de ani, nu prea ai cum sa ai 20-50 de relatii serioase. Acuma nu judec, ca nici io nu m-am casatorit virgina, dar m-am casatorit cu primul si ultimul barbat cu care am avut relatii intime.
Cred ca pana la urma e vorba de mentalitatea fiecaruia/fiecareia in parte. Multe cunostiinte m-au "sfatuit" sa ma culc si cu altul, sa vad cum e si bla bla blauri din astea care pentru mine chiar nu au sens si le-am zis frumos:nu, multumesc, n-am nevoie. Sunt bine asa si chiar fericita cu omul asta, nu stric ceva de dragul "experientei". Nu stric ceva ce am construit amandoi in timp, doar pentru ca unii nu pot concepe asa ceva.
In plus, am destule pacate si asa, sa fac unul mare doar pentru ca x si y zic ca "dar, vai, nu e bine sa nu sti cumn e cu altul..."

AlinB, nu toti cei care au avut aventuri in tinerete sunt infideli. De fapt, cei mai infideli sunt cei care au fost "cuminti" in tinerete. Exista studii pe teme asta, facute exclusiv pe barbati.
Reply With Quote