View Single Post
Vechi 21.11.2013, 19:35:12
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iliana Vezi mesajul
Buna seara. As dori sa pun si eu o intrebare, dar nu stiu daca o sa mi se raspunda (am mai pus cateva intrebari pe alte subiecte si nu prea s-a inghesuit lumea sa-mi raspunda, dar am zis ca totusi sa mai incerc o data)!

E vorba de o intrebare sincera, nu e ironica, tendentioasa sau altcumva. Deci eu chiar as vrea sa stiu: cipurile din telefon, calculator, card bancar, permis de conducere, pasaport inseamna lepadare de credinta, sau numai cipul care va fi sau se va dori implantat in corp?

Eu nu am telefon cu cip, nici card bancar (sunt mai conservatoare, imi place sa folosesc banii numerar), dar am laptop si permis de conducere schimbat anul trecut si chiar nu inteleg aceste lucruri. Pasaportul imi expira peste vreo 6 ani, am din cel vechi acum, dar probabil ca o sa vreau sa-l reinnoiesc atunci si cu siguranta ca va fi doar cel biometric disponibil.

Ma poate lamuri cineva? Dar nu cu ironii si jigniri, daca se poate. Doar daca cineva cunoaste intr-adevar aceste lucruri.
Va multumesc!

Doamne ajuta!
Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei.
16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.

Atata timp cat nu e vorba sa ni se impuna lepadarea de credinta si acceptare semnului pe frunte sau pe mana, nu cred ca e motiv de panica.