View Single Post
Vechi 21.11.2013, 11:59:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa refuzi cipurile mi se pare chiar o atitudine sanatoasa, demna de un om liber. Cei care vor cipuri sa-si bage si in fund si sa-i lase pe ceilalti in pace. E dreptul fiecaruia sa renunte sau nu la diferite libertati pentru a folosi avantajele tehnologiei, sa-i primeasca sau nu in viata lui pe unii care vor sa-i controleze viata.
Ceva de genul asta sustin si eu, cei care nu vor cipuri pot sa faca ce vor, sa umble cu ele acasa, in buzunar, la servici, dar sa strambe din nas daca e in pasaport sau buletin, mofturile si gustul lor selectiv pentru cipuri pe baza unei pseudo-logici personale, chiar nu ne privesc.

Dar in momentul in care atitudinea asta impopotonata cu multa ingnoranta teologica si insotita de atitudini sectare incearca sa o bage pe gat altora ca fiind adevarata ortodoxie si cei car nu o urmeaza ignoranti, falsi ortodocsi, si mai stiu ce epitete tipic atitudinii sectare, atunci avem o problema, eu cel putin ii vad ca fiind o problema si inca una serioasa.

Si chiar si cum ei zic, cand vezi ca exista sminteala, nu trebuie sa intorci spatele si sa taci ca deh, e o chestiune cvasi-inofensiva cum zice, impotriva oricaror evidente, tovarasul catalin ca pentru el, pana la ecumenism, orice sminteala este tolerabila iar daca cipofobii nostri urca (tot partial si ipocrit) in barca anti-ecumenismului, sunt chiar oameni de treaba asemena lui Vladuca care atat timp cat a scos niste fitzuici creationiste, are liber sa omoare copiii ortodocsilor indoctrinand parintii cu logica sectara despre vaccinare si chiar asistenta medicala in general.

Last edited by AlinB; 21.11.2013 at 12:08:44.