Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Totusi nu inteleg de ce nu sunt fericite? Am vb cu ele,si desi imi vb despre case,copii,planuri si nunti totusi vb cu indiferenta unei zile plictisite,banale...
Ceva este putred! Mai ales ca nu vb cu emfaza nici despre viitorii soti,ei sunt doar oamenii prin care ele isi materializeaza scopul.
In fine,sper sa ma insel eu si sa nu fie asa,chiar sa aibe sansa unei casatorii fericite-pt ca imi plac oamenii pozitivi si fericiti prin preajma :)
|
Pentru ca de la 15-20-25 ani pana la 30+ nu au reusit sa-si rafineze criteriile dupa care isi definesc fericirea.
Maturizarea fizica nu este pentru ei un timp care pentru ele sa fi trecut cu folos in plan mental/sufletesc ci o neplacere a vietii cu care trebuie sa se acomodeze.
Pentru ca mintea/sufletul la randul lor nu s-a maturizat ci cam dimpotriva acumuleaza mai multa blazare, plictiseala, indiferenta, etc..
Plus stresul specific, ca femei care au trecut deja printr-un divort nu mai au iluziile celor de la 20+ care se gandesc ca o data maritate l-au prins pe Dumnezeu de un picior si orice ar face casatoria e cvasi-indisolubila.
Dar chiar si casnicia este probabil pentru ele un rau inevitabil, copii poate la fel, daca stii cum sa le iei, probabil ti-ar marturisi ca idealul lor de de viata este acolo unde erau si ce faceau cand aveau 15-25 ani, relatii fara obligatii, libertate, distractie, etc.