Citat:
În prealabil postat de antoniap
Citeste ce spune parintele Paisie Aghioritul, de exemplu. Implantul in corpul uman da posibilitatea Sistemului de a ne controla gandirea. Citeste si vezi ca mintea umana poate fi controlata cu astfel de dispozitive.
In legatura cu documentele cu cip, acestea pot sa ne creeze dependenta de Sistem si sa ne faca incapabili de a reactiona in fata cipului implantabil. De aceea, sfintii ne indeamna sa nu le luam. Numeste acest tip de dependenta cum vrei.
|
-mintea umana este controlata de satanisti in primul rand direct prin mintea lor satanica,prin magie,vrajitorie...
-satanistii care controleaza mintile oamenilor sunt mai periculosi decat tehnologia
-trebuie sa respingem sistemul satanist ,masonic,sionist
-trebuie sa respingem orice forma de magie si vrajitorie ,trebuie sa respingem ereziile -ecumenismul
-eu de ex am card VISA cu cip dar eu in continuare resping satanismul,masoneria,ecumenismul,new age-ismul si normal ca nu o sa fiu de acord niciodata cu nici un sistem satanist ,new age-ist si eretic care ar vrea sa ne implanteze si cip in corp
-deci eu cred ca adevarata lepadare este necredinta,adevarata lepadare este daca practicam o forma sau alta de magie sau vrajitorie,daca acceptram ecumenismul...
-satanistii masoni sunt impotriva oamenilor ,a crestinilor si vor ca acestia sa accepte patimile,homosexualitatea,avorturile,new age-ul ,practicile oculte,magia de orice fel,ecumenismul..,ca sa le strice mintea si sufletul si dupa aceea poate sa le implanteze si un cip ca sa -i controleze total