View Single Post
Vechi 24.12.2007, 01:45:36
Chriss-tian78 Chriss-tian78 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
Daca ajunge inginer, nu cred ca e o problema acest lucru.

Daca ajunge medic, nu cred ca se poate mântui fiindca daca practica medicina înseamna ca si crede în ea.

Nu exista ovocit, spermatozoid etc, nasterea e lucrata de Dumnezeu.
la crearea fatului nu lucreaza doar Dumneseu ci impreuna cu cei doi soti, asa scrie in invatatura Bisericii. Daca ar lucra numai Dumneseu la crearea copilului atnci oamenii nar mai trebuiii sa se casatoreasca, ar trebui sa traim ca animalele nu? Orice meserie pe care o parctici trbuie sa cresi in ea, de ce? pt ca altfel nai face nimic cu spor. Si daca nu exista celule si daca omul biologic nu e fosrmat din celule, tesuturi... atunci din ce e facut trupul omului??? doar no fi ezoteric?? stii cand am spus ca ceea ce spui seamna a erezie, ma gandeam la o secta din antichitae si anume la gnostici,care vedeau materia ca pe ceva rau, uitand ca omul e chemat sa se sfinteasca si sa aibe vaita si odata cu el sa sfinteasca si materia , caci si lumea aceasta trebuie transfigurata de harul divin prin impreuna lucrarea om-Dumneseu, doar nu cresi ca Dumneseu dupa pe ce a creat lumea vasuta o va lasa prada haosului? nici gand, caci la sfarsitul menirii aceasta lume va fi tranfigurat, un cer nou si un pamant nou.