View Single Post
Vechi 14.11.2013, 19:21:04
dormarunt65 dormarunt65 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.11.2013
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria34 Vezi mesajul
Eu zic sa-ti vezi de lungul nasului si sa stai pe forumul tau adventist.Doua tzepe cu venirea Domnului l-ati luat.Stai acolo cumintzel si asteapta a treia venire.Bine?!
Maria, scrii cu pacat. Adventistii de ziua a saptea nu au luat nici o "tzeapa" cu venirea Domnului. Ei stiu ca Domnul Iisus Hristos a spus :"nu este treaba voastra sa stiti vremurile sau soroacele. Pe acestea Tata le-a pastrat sub stapanirea Sa" (Fapte 1:7). De asemena mai stiu ca Domnul Iisus a spus ca "ziua aceea va veni ca un hot".

Cei la care te referi tu erau credinciosi din diferite denominatiuni, cunoscuti sub denumirea de adventisti (asteptatori). Nu era vorba de adventistii de ziua a saptea, care s-au constituit ulterior ca biserica.

Citat:
În prealabil postat de maria34 Vezi mesajul
Vii tu sa ne inveti pe noi alfabetul.http://www.crestinortodox.ro/credint...zul-79213.html
.
Crezul? Si adventistii de ziua a saptea cred in ceea ce spune Crezul, in totalitate si fara rezerve. Nu stiu cat de mult crezi tu in revenirea Domnului, invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie.
Reply With Quote