View Single Post
Vechi 14.11.2013, 07:10:41
dormarunt65 dormarunt65 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.11.2013
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Nu mai bine te duci sa te culci? Serios acum.
Dpa cum se vede, asta am si facut. Am citit postarea ta si am raspuns abia dimineata, cand m-am trezit.

Citat:
Nu vrea nimeni sa intre intr-o polemica cu tine, intr-o discutie pe baza de argumente... nimic. Le stim pe toate. Stim deja cum vor decurge. Stim argumentele noastre, stim interpretarea voastra pervertita... le stim pe toate.
Arata una sau mai multe interpretari pervertite. Cand faci o afirmatie, trebuie sa ti-o asumi. Alaltaieri, cineva ne acuza de erezii. I-am cerut sa arate, cu Sfanta Scriptura, o erezie de a noastra (a adventistilor de ziua a saptea) dar nu raspunde. A aruncat cu noroi si a disparut. Sper sa nu ai si tu acelasi stil alunecos, care nu face cinste unui crestin (copil a lui Dumnezeu).

Citat:
Am totusi o precizare, de bun simt este sa nu iti asumi o denumire mincinoasa scriind ca esti ortodox stiind ca asta poate crea confuzii. Altfel zis reaua intentie facand asta iti cam evidentiaza intentiile: prozelitismul pe un formul ortodox.
Inainte de a face tot felul de afirmatii jignitoare, te-ai gandit ca poate nici nu am observat amanuntul cu specificarea confesiunii? Am corectat acea greseala (pe care chiar nu o observasem).

Citat:
Si totusi exista o intrebare retorica (indiferent ce vrei raspunde nu intru in dialog) la care nici unul dintre voi nu raspunde. Hristos este Dumnezeu (infailibil) si El a spus ca pe Biserica Lui nu o vor birui nici portile iadului.
Biserica Lui nu va fi biruita (este o biserica luptatoare si biruitoare). Dar, cand vorbim de aceasta biserica, nu trebuie sa te gandesti la o confesiune anume. De altfel, nici la judecata nu va conta din ce confesiune am facut parte. Dumnezeu are alte criterii de a judeca.

Citat:
Biserica se bazeaza pe invataturile Sale (corecte).
Cand spui invataturile Sale corecte, la ce te referi? La invataturile bisericii sau la invataturile lui Hristos (gasite numai in Sfanta Scriptura)?

Citat:
Tinad cont ca voi ati aparut dupa multe sute de ani, presupunand ca voi ati fi Biserica Lui, intre perioada apostolica si momentul aparitiei voastre a fost biruita Biserica? Nu ma intereseaza raspunsul tau, dar poate ar trebui sa iti pui tie intrebarea asta.
Gresit. Primii adventisti de ziua a saptea au fost Sfintii Apostoli si crestinii din vremea lor. Pazeau ziua a saptea si erau asteptatori (adventisti) ai revenirii Domnului Iisus Hristos. De-a lungul veacurilor, credinta apostolica a fost pastrata chiar daca bisericile istorice (politice) au incercat sa o inabuse. Iar in zilele din urma, aceasta credinta apostolica va fi tot mai cunoscuta (pentru ca oamenii sa poata alege).
Reply With Quote