Nu mai bine te duci sa te culci? Serios acum.
Titlul topicului de fata probabil ca a fost cel mai inteligent lucru pe care l-am spus pe acest forum.
Chiar nu vrea nimeni sa intre in discutie cu tine. Nu vrea nimeni sa intre intr-o polemica cu tine, intr-o discutie pe baza de argumente... nimic. Le stim pe toate. Stim deja cum vor decurge. Stim argumentele noastre, stim interpretarea voastra pervertita... le stim pe toate. De ce ne-am pierde timpul cu aceleasi discutii intutile care s-au repetat de nenumatare ori?
Poate te plictisesti daca nu iti iese.
Am totusi o precizare, de bun simt este sa nu iti asumi o denumire mincinoasa scriind ca esti ortodox stiind ca asta poate crea confuzii. Altfel zis reaua intentie facand asta iti cam evidentiaza intentiile: prozelitismul pe un formul ortodox.
Si totusi exista o intrebare retorica (indiferent ce vrei raspunde nu intru in dialog) la care nici unul dintre voi nu raspunde. Hristos este Dumnezeu (infailibil) si El a spus ca pe Biserica Lui nu o vor birui nici portile iadului. Biserica se bazeaza pe invataturile Sale (corecte). Tinad cont ca voi ati aparut dupa multe sute de ani, presupunand ca voi ati fi Biserica Lui, intre perioada apostolica si momentul aparitiei voastre a fost biruita Biserica? Nu ma intereseaza raspunsul tau, dar poate ar trebui sa iti pui tie intrebarea asta.