Fiecare se raporteaza la realitate in felul sau si are propriile convingeri. Clar ca pentru orice crestin sfintii si pustnicii sunt exemple a ceea ce am putea deveni si modele pentru a trai o viata profund duhovniceasca. Faptul ca nu traim ca acestia nu inseamna ca nu ne vom mantui. Desigur ca sfintii nu foloseau internetul, tel mobil, nu aveau medic de familie dar toate astea nu sunt nici o piedica si nici ajutor in calea manturii. Sa afirmi ca sunt in ratacire fiindca cred in niste efecte ale unei plante mi se pare aberant.
Sunt oameni care au studiat stiintele naturii, matematica, fizica si care sunt crestini practicanti Sunt oameni care intreaga lor viata au folosit-o in slujba stiintei si carora le datoram multe din lucrurile pe care le folosim astazi si nu mi se pare normal sa fie considerati niste lucratori ai antihristului etc. Asa cum a nu fi om de stiint anu te mantuieste nici invers nu este categoric valabil. Fiecare cu talantul lui si daca cienva s-a nascut cu talantul acesta al aplecarii spre stiinte foarte bine.
|