View Single Post
Vechi 12.11.2013, 11:29:06
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

AlinB, ma ambalez pentru ca eu n-o spun cum o spui tu. Tu judeci persoana, nu fapta in sine, pe cand eu nu judec persoana, judec mediul sau biserica, ortodoxia, etc.
Tu ma judeci pe mine...
Nu te-am faut nici incult in vreun domeiu, nu te-am facut nici prost (nici direct, nici indirect), nu te-am facut in nici un fel, in schimb tu o faci, si o faci in repetate randuri (de cele mai multe ori indirect, dar o faci).

De frumoasa valoare spirituala dai dovada, n-am ce sa zic. Chiar nu vreau sa ma cert, si am incercat pana acum a ma abtin cat de cat, dar si tu ai intrecut masura cu datul cu pesupusul despre persoana mea.
Nu o nimeresc cu fairmatiile mele, dar cel putin nu te-am jignit in vreun fel. Daca cauti bine prin topicuri, ai sa vezi ca, chiar daca nu cred neaparat in (toate) scrierile Sfintilor Parinti (exemplul care mi-a vnit acum in minte), asta nu inseamna ca nu am respect pentru ei; pentru ca, macar cineva a incercat sa talcuiasca Sfintele Evanghelii, cineva a incercat sa ne povatuiasca spre bine (dar pur si simplu, in mediocritatea mea, unele mi se par aberante).

Last edited by Corinusha; 12.11.2013 at 11:35:22.
Reply With Quote