View Single Post
Vechi 12.11.2013, 11:06:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
citez: "ea ne invata dragostea, toleranta, nobletea, finetea, asa cum Domnul Hristos este, si Maica Lui, si sfintii. "

Aici e de multe ori problema, trocmai calitatile astea care le si caut nu le prea gasesc, asta e un mare motiv din care nu ma consider un crestin ortodox practicant, ca la carte.
Prefer sa stau in penumbra mea si sa ofer si sa vad si sa am parte de calitatile enumerate de tine mai sus, decat sa devin ortodoxa practicanta si sa renunt la calitatile respective.
Haha, spui niste prostii cat tine de mari si esti maricica.
De unde si pana unde ai tu ceva din astea?
Ai poate exact opusul lor si noua incerci sa ne trantesti brasoave, ca tu le ai si tocmai a fi crestin ortodox inseamna sa le pierzi.

Cu afirmatia asta ai atins chiar culmile penibilului si ale nesimtirii.
Dar sa zicem ca incultura religioasa ti-ar fi o scuza. Pana la un punct.
Pe urma, nici intelectual nu stai prea bine.
Un intelectual care se respecta ar citi macar Noul Testament inainte sa-si dea cu parerea despre crestinism.
Dar probabil ca lectura ta religioasa favorita si singura de altfel, este zodiacul zilei.
Deci mai ai o scuza.
Hai ca incepem sa te intelegem.

Citat:
Biserica, tot asa poti si tu(acelasi tu general) ai putea accepta ca eu am alta parere (mai exact ca nu exista o biserica adevarata (da, stiu, deja incepe sa sune a ecumenism).
Poate vrei sa spui "sa constantam", am constant de mult, problema e ca tu vrei un acord si te dai de ceasul mortii sa-ti repeti prostiile la infinit doar doar cineva o zice ca poate ai si tu dreptate pe undeva.

Uite ca asta nu se intampla, impaca-te cu treaba asta.

Daca vrei un acord, mergi pe un forum de atei si aia sigur o sa cada de acord cu tot ce vrei tu, oricum ei nu judeca prea mult in chestiuni din astea, ci iau de-a gata ce li se pune pe tava, ca si tine de altfel.

Last edited by AlinB; 12.11.2013 at 11:10:32.
Reply With Quote