Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nu e vorba ca fiecare are o parere, ci ca noi avem dreptate si tu nu. Noi stim despre ce vorbim si tu nu.
E un spatiu public, dar cu reguli. Iar una din reguli e legata tocmai de credinta. In regulamentul fomului e scrisa la ultimul punct. Vad ca nu se mai vad regulile, sunt mai multe subiecte la acea sectiune. Le-am gasit: [COLOR=#0000ff]http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3[/COLOR] Fata de alte forumuri publice are un punct special: 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa.
In rest sunt forumuri cu teme generale, care au au aceste punct, acolo se poate scrie ce doreste fiecare.
|
Hai au, tu, sau voi detineti adevrul. Demonstreaza daca asa crezi.
Nu iti denigreaza nimeni credinta. Sau pentru ca nu sunt de acord cu parerea ta inseamna ca te denigrez si daca nu-s de acord cu unele aspcte ale credinteti ortodoxe, inseamna ca denigrez credinta ortodoxa?
denigréz v. tr. (lat. dénigro, -áre, d. nĭger, negru; f. dénigrer). Defaĭm, ponegresc.
N-am dat nicaieri si nimanui sfat sa "iasa" din ortodoxie ca e nustiu cum, pur si simplu nu-s de acord cu unele aspecte, dogme, canoane etc.,dar asta nu inseamna ca urasc ortodoxia, sau ca ii urasc pe ortodocsi.
Respect orice cult/religie si orice om, atata timp cat nu vrea sa imi bage pe gat cu forta credinta lui, atata timp cat omul respectiv nu imi baga pe gat "adevarul absolut" (asa credem toti, ca religia noastra etine adevarul absolut) al religiei/credintei lui.
BLAMAȚI, DragosP