Toate ca toate, dar cata dreptate are AlinB si bogdan81 (sper ca nu am gresit numele) nici nu va dati seama.
Am avut noi disputele si contradictiile noastre, dar cand ai dreptate, ai dreptate, si o recunosc (pentru AlinB).
Omeni buni, ceea ce scrie Alin e de bun simt si sigur e documentat, pentru ca Alin nu pare deloc genul de om care sa scrie aiurea, doar ca sa se bage in seama.
Iar in ceea ce priveste ce a zis un parinte sau un sfant si ce au zis altii, sa nu uitam ca si ei sunt/au fost oameni, si numai Iisus Hristos e Omul perfect, cel care cunoaste adevarul, nimeni altcineva. Decat sa stam sa citam pe unul si pe altul, mai bine am gandi putin logic si am trage propriile concluzii si sa ne documentam si din surse stiintifice, nu doar din surse crestin-ortodoxe, pentru ca de multe ori ne ajuta si stiinta. Altfel suntem ca si caii, vedem doar in fata si si nu luam in calcul alte lucruri din jurul nostru.
Nu mai am de gand sa repet ce s-a mai scris, dar ar fi frumos sa inceteze disputa asta, pentru ca nu stiu daca se ajunge la vreun consens. Banuiesc ca tot cele doua tabere vom fi: cei anti cip si cei care sunt indiferenti in lergatura cu asta.
|