View Single Post
Vechi 10.11.2013, 16:58:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Alin,

Nu cunosti situatia asa ca discutia e de prisos. Nu pot sa dau aici pe forum toate amanuntele ca nu ar fi frumos din partea mea sa fac asta. Nu tin sa fiu crezut pe cuvant.
Eu spun ce am observat.
Tu spui ceea subiectivismul tau, marcat de o prea putina intelegere despre ceea ce este dragostea de fapt, a inteles de fapt.

Amanuntele de care vorbesti, nu stiu ce relevante sunt dar oricum ca "n-ar fi frumos" e o scuza stupida, oricum nu stie nimeni despre cine vorbesti, nici daca ai da detaliile in cauza (cu exceptia faptului daca ar fi nume, prenume, adresa - dar nu vad ce relevanta ar avea).

Greseala ai comis-o deja, cand i-ai judecat superficial, chiar si fara sa scrii ceva aici.

Inclusiv ultima "perla" care ai scos-o, care e si mai penibila cu atat mai mult prin caracterul generalizator, a unor situatii care le cunosti prea putin sau deloc:

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Si ca sa fiu rau pana la capat o sa spun si ca impresia mea e urmatoarea: ca multi ortodocsi de-aia se si grabesc cu casatoria: ca urla hormonii in ei.
Am vazut multi ortodocsi care se casatoresc la cateva luni dupa ce le-a facut duhovnicul cunostinta sau alte rude. Cu alte cuvinte, casatoria devine un fel de acoperire pentru relatii sexuale.