View Single Post
Vechi 09.11.2013, 21:17:39
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Dacă veneai la mine cu dovezile necesare care să îți susțină ipoteza îmi schimbam poziția ca să reflecte noile cunoștințe. Eu nu îmi bazez înțelegerea despre realitate/univers după ce zic acei „înțelepți” la care tu tot face referire.

Bineînțeles că dacă zici că nu crezi în Teoria Evoluției sau Teoria Big-Bang ești „împotriva” științei. Toate datele noastre până în acest moment susțin aceste modele, deci poziția mea reflectă aceste cunoștințe. Dacă pe viitor v-or fi date noi, îmi voi schimba poziția.
Nu iti schimbai deloc pozitia, chiar in pasajul urmator spui ce faceai si atunci. Pentru ca toate datele din stiinta din acel moment sustineau geocentrismul, cum tu ii credeai pe ei nu aveai cum sa ma crezi pe mine chiar daca ti-as fi arata toate dovezile.
La fel si acum, am aratat pana acum pe forum toate dovezile stiintifice care arata ca ambele teorii sunt gresite, desi pana acum cativa zeci de ani datele stiintifice le erau favorabile. Tu nu cred ca ai citit mesajele mele si cred ca nici macar ce am scris despre Big-Bang pe topicul asta nu ai citit, pentru ca nu te intereseaza adevarul, tu crezi fara sa cercetezi tot ce spun oamenii de stiinta.
Reply With Quote