Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
Bine că noi credem în știință „orbește” însă tu ești acela care face și crede în tot ce zice o carte.
|
Eu m-am referit la credinciosii care cred in evoutionism, nu la atei, care nu au alta varianta, nu pot crede decat acel lucru.
Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
Ție îți lipsesc niște cunoștine de bază despre știință. Orice teorie/model în știință se poate schimba când sunt aduse date noi.
Geocentrismul era corect în acea perioadă pentru că așa arătau datele de atunci nu pentru că oamenii de știință s-au întâlnit la o bere și au ajuns la comun de acord că așa este.
|
N-ai inteles nici acum ce am scris in mesaj. Iti explic mai simplu, daca traiam ambii acum 600 de ani si eu iti spuneam ca pamantul se invarte in jurul soarelui tu imi reprosai ca sunt nestiutor, inapoiat, pentru ca nu cred ce spun inteleptii acelui timp. Sper ca ai inteles acum.
La fel si cu teoriile astea, evolutionista si Big-Bang, cei ce cred in ele spun ca cine le contrazice e impotriva stiintei si oamenilor de stiinta. Peste 100-200 de ani, sa zicem, teoria evolutionista o sa fie probabil la arhiva, la fel ca cea a lui Lamarck, si o sa fii inapoiat doar daca mai crezi in ea atunci.