View Single Post
Vechi 09.11.2013, 19:57:29
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Poate doar sa faceti o sesizare la Politie si sa explicati situatia. Ideal ar fi sa aveti si dovezi foto/video. Dar pana nu se va intampla ceva mai grav, nu cred ca se vor lua masuri (din pacate). Chiar zilele trecute o doamna de varsta a treia a fost urmarita si jefuita in scara blocului + lovita destul de rau. Nu cred ca vom scapa de ei, dupa cum ai spus si tu, nu le este frica de nimeni si nimic, ei fac legea.
am incercat sa filmez dar nu se vede nimic din cauza intunericului+ strazile sunt iluminate INFECT. imi este frica pt ca dau tarcoale de ceva timp. ce masuri de precautie pot sa iau? vorbisem mai demult sa ne punem video interfon dar batranii care reprezinta 80% dintre locatari nu vor.
sesizare nu pot face pt ca nu avem dovezi.... practic trebuie sa fii jefuit mai intai ca sa poti chema politia. inainte mai patrula politia, iar acum nimic . iar cei care sunau si verificau cine raspunde la nr respectiv sunt minori.

ce putem face noi sa ne protejam? faza e ca doar la blocul nostru verificau, nu si la cele din jur, iar noi am mai avut probleme in trecut cu furturi/ inselaciuni in bloc- batranii erau cei vanati.

Last edited by Jamaica; 09.11.2013 at 19:59:55.
Reply With Quote