View Single Post
Vechi 09.11.2013, 14:40:30
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
In chestiunile de spionaj e vorba de interese nationale economice, politice etc si astfel de spionari au avut loc intotdeauna. Nici nu m-am mirat cand am aflat.
Cipul introdus in corp mi se pare o atingere grava adusa demnitatii umane. Asta e insa altceva.
Cipul din acte iarasi e alta mancare de peste.
Daca locuiti in Bucuresti, presupun ca circulati cu RATB-ul. In caz ca nu stiati, cardul RATB contine, pe langa numele dvs. si un cip. Va considerati lepadat fiindca aveti un card RATB?
Ma rog, poate nu-l aveti. Eu am card RATB, fiindca altfel nu pot ajunge la servici, si nu simt ca prin asta imi lepad credinta. Am eu pacatele mele care ma indeparteaza de Hristos, dar nu cipul din cardul RATB, sau din cardul bancar.
Cipul din acte reprezinta etapa premergatoare pecetluirii. Parintele Paisie Aghioritul ne-a spus sa nu-l luam. De ce? Cu cat ne conformam mai repede, cu atat mai repede se va face documentul unic care va cuprinde toate informatiile despre noi (carnet de sanatate, card bancar, carnet de conducere) intr-unul singur! Exista carduri RATB nenominale. Sunt mai scumpe, dar asta e! Cardul bancar poate fi evitat prin depunerea banilor intr-un cont si ridicarea lor de la ghiseu.

Cine a primit astfel de documente cu cip si indeamna si pe altii sa le primeasca nici nu-si mai da seama ca se face partas la sminteala, adica la lucrarea antihristica. E ca si atunci cand fumezi si consideri ca fumatul nu e pacat si-i servesti si pe altii cu tigari...

Nu stiu cati din cei care vor ajunge sa aiba documentul unic vor fi capabili sa evite cipul. Taria morala se cultiva in timp. Vor cadea mult si dintre cei alesi chiar, fie ei mireni, preoti, ierarhi. Trebuie sa renuntam la confortul material pentru Hristos. Apoi nici cei care primesc momelile lui Antihrist nu o vor duce mai bine, caci necuratul isi va bate joc si de ei incepand din aceasta viata:

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

Last edited by antoniap; 09.11.2013 at 14:44:05.