View Single Post
Vechi 08.11.2013, 20:29:53
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
nu vă mai amintiți cum erați de încântați de săptămâna de rugăciune cu catolicii (amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-) însă un lucru e evident: de-aș căuta mesajele voastre prin arhiva subiectelor și vi le-aș sublinia cu roșu, chiar de vi le-aș pune la avizier, sau în vârf de băț... cu aceeași modestie copleșitoare ce vă caracterizează (nu neapărat ca și creștini-ortodocși), tot nu veți crede!
Cu scuzele de rigoare pentru cantitatea apreciabilă de vrăjeală colaterală eliminată din citat, te-aș ruga să cauți textele respective și să le postezi altfel acuzația ta rămâne o simplă oală cu apă pusă pe foc într-o cameră etanșă și uitată acolo. (Știe cineva ce fenomen produce situația descrisă anterior?). Prin urmare, lasă la o parte anticipările pesimiste referitoare la inutilitatea gestului și arată dovezi că AlinB și cu mine am susținut/aplaudat rugăciuni ecumeniste sau alte gesturi asemănătoare. Aș aprecia dacă postarea cu dovezile ar fi scutită de balastul lingvistic inutil cu care ne-ai obișnuit.

Citat:
mă bucur că ești bine .îți doresc sănătate și să dea Domnul ca Sfinții Săi Arhangheli să-ți lumineze sufletul pentru a înțelege ce vrea să însemne aia iubirea de aproape, pentru că în rest putem fi orice, dar știi cum e... cine zice că iubește pe Dumnezeu și pe fratele său nu prea... înseamnă că nu prea e ce vrea să pară! cum altfel am putea împlini îndemnul "Căci întru aceasta vor cunoaște că sunteți ucenicii MEI...."
La Mulți Ani!!
Săru' mâna pentru urări și cateheza inoportună!