View Single Post
Vechi 07.11.2013, 13:44:37
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Portretul îngerului păzitor

"Mă iubește așa cum sunt!

Dumnezeu mi-a dat un înger perfect care să mă protejeze. Calitatea pe care o apreciez cel mai mult la îngerul meu este că nu își îndeplinește „rolul“ pentru că trebuie, ci pentru că mă iubește. Acesta are aceeași înălțime ca și mine. Are părul blond, iar în ochii lui unici se găsește multă pace și fericire. Zâmbetul său blând, încurajator, mă ajută să trec peste orice, peste absolut orice.

Eu știu că atunci când mă stresez sau când sunt pe cale să fac un păcat, vocea optimistă care-mi șoptește este a lui. Încerc din răsputeri să o ascult, dar când nu o bag în seamă, mai apoi mă dumiresc că am făcut o mare greșeală. Dar el nu se supără niciodată pe mine!

Nu se supără când uit să mă rog lui, nu se supără când nu-i fac pe plac, adică când greșesc, și nici atunci când mă ajută și nu-i mulțumesc.

Niciodată nu o să-l pot înțelege. Mereu are răbdare, mereu are grijă, mereu mă îndrumă, mereu se gândește la mine, mereu mă înțelege, mereu mă ascultă, mereu mă sprijină, mereu se roagă pentru mine și, cel mai important, mereu mă iubește așa cum sunt!

Îngerul meu are aripile mari, de cea mai curată nuanță de alb, cu care mă protejează și mă ajută. Acestea îmi dau un sentiment de perfecțiune.

Știu că cer mult și primesc ce-mi trebuie. Dar, în legătură cu îngerul meu păzitor, am cerut foarte mult și am primit și mai mult. Un astfel de înger nici nu mi-aș fi putut imagina. Îi cunosc calitățile și știu cum arată, dar numele lui... este un mare mister! Îl iubesc din tot sufletul. (Denisa Doboș, clasa a VI-a)" (sursa: ziarullumina.ro)
Reply With Quote