View Single Post
Vechi 06.11.2013, 10:18:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
De ce au mai facut cipul daca toate celelalte sisteme erau de ajuns pentru. ..ce-si doresc cei care conduc lumea?
Ca sa te dai tu pe Internet si sa ai telefon mobil bine mersi monitorizat dar care se pare ca nu te isterizeaza atat cum te isterizeaza ala de pe cardul bancar de ex. care poate spune mult mai putine despre tine.

Citat:
Poate e "putin" diferit cipul asta tot asa cum e putin diferita compozitia painii fata de cea a painii otravite. Dupa logica ta 0,009 % otrava din painea otravita e nesimnificativa. Tot aia e painea buna sau otravita pentru o diferenta de 0,0093
Probabil ca esti genul care daca ar fi intrebat care e diferenta intre un cip si o paine n-ar putea-o spune, cel mult ar putea spune ca painea e otravita dar nu aia care maninca el in fiecare zi, ci doar cornuletzele cu seminte din care oricum nu cumpara niciodata sau daca trebuie musai sa cumpere ia din alea fara seminte si zice ca sunt ok.

Citat:
Tu ai si o problema de atitudine (emotionala) care te face sa judeci persoanele nu ideea dezbatuta ceea ce desigur este o eroare logica.
Nu pot sa nu remarc defecte de gandire.
Daca citesti cu atentie ce am scris mai sus si ce ai citat tu, am punctat tocmai asta, un soi de defect de logica sau ipocrizie daca vrei - nu am pretentia ca asta este definitoriu pentru caracterul/gandirea lor pentru ca toti putem avea din astea, dar nici nu pot sa nu le semnalez pentru ca sunt destul de grave.

Citat:
Problema daca folosesc telefoanele sau internetul cei care scriu despre cip e irelevanta, discutia e cipul nu ce fac persoanele care discuta despre cip. Observi vreo diferenta?
Ba e foarte relevanta.
Jumatate daca nu 3/4 din argumentatia "anticip" se incadreaza la "monitorizare, incalcarea libertatii", chestie pentru care exista deja dispozitive (calculatorul cu internet, telefonul mobil, sau chiar fix) care istericii in cauza le folosesc bine mersi fara sa-si faca vreo grija in privinta asta.