De dupa majoritatea cuvintelor scrise aici, pe acest topic, transpare atata minciuna, prefacatorie, atata efort de a impresiona pe altii. Dragostea pentru Dumnezeu, credinta in sine, credeti ca se striga prin forumuri si pe la colturile de strada? Eu cred ca Dumnezeu ar vrea un echilibru in toate, "ce e mult nici porcii nu mananca", spune un proverb romanasc, proverb nascut din intelepciunea poporului. Cui folosesc cuvintele acestea atat de penibile, de mincinoase, de prefacute? Pe cine vreti sa mintiti, pe Dumnezeu sau pe noi care le citim? Aratati-va dragostea pentru Dumnezeu prin fapte, nu prin voebe lipsite de continut. Am ajuns si noi ortodocsii, prin unii reprezentanti ai nostri, sa ne facem de ras, am ajuns in unele situatii mai rau ca sectantii si asta numai din orgoliu si dorinte desarte... Pacat ca nu mai avem bun simt, echilibru, masura in ceea ce ar trebui sa facem.
Mi-am imaginat ca pe un forum dintr-acesta voi gasi oameni cu simtul masurii de la care sa am ce invata si cu care sa pot schimba idei, pareri... Dar, ce aberatii mi-e dat sa citesc sambata seara spre duminica!
Iarta-i Doamne ca nu stiu nici ce fac, nici ce gandesc!
|