View Single Post
Vechi 21.12.2007, 22:53:25
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

"Bolile sunt din pricina pacatelor si de asemeni din pricina necredintei, sau a credintei în microbi, virusi si alte entitati imaginare." - oare nu ai intalnit pacatosi sanatosi tun? Necredinciosi care nu au trecut prin spitale si totodata credinciosi care de mici, de tineri au avut probleme de sanatate?
Oare daca nu crezi in microbi, ei nu exista? Ia un microscop si uite-te la streptococii aranjati in sir, la stafilococii dispusi in gramezi, la diplococii gen meningococ dispusi doi cate doi. Iti spun ca i-am vazut. MI-ADUC AMINTE DE ALTA INTREBARE: OARE DACA CREZI CA NU EXISTA DIAVOL, EL NU EXISTA?

"Cu trecerea anilor majoritatea oamenilor se îndeparteaza de adevar fiindca pacatele afecteaza claritatea mintii si de asemeni afecteaza integritatea simturilor. Fiindca pacatul nu e o simpla nelegiuire, aduce o schimbare ontologica a fiintei umane (de aceea a si interzis Dumnezeu pacatele)" PAI UNDE MAI E PUTEREA SPOVEDANIEI SI A SF IMPARTASANII? Am citit ca unii se straduiesc o viata si altii se pocaiesc o zi, iar Dumnezeu ii primeste. Poate are si mare bucurie in Rai, ca tatal pentru fiul cel ratacit, cand s-a intors! El ii asteapta chiar si pe acei "tolomaci cu mintea tocita",nu te grabi sa ii arunci si sa ii consideri pierduti pana ce Elnu ii considera asa!

"Nu exista celule" DE UNDE STII ASA SIGUR? Eu ma gandesc ca Dumnezeu a randuit celule. Le-am vazut la microscop optic, le-am vazut in mici detalii de structura la microscopul electronic si m-am minunat de intelepciunea Lui. Nu puteau sa apara asa, din neant, atat de ordonate, facute cu intelepciune!
Reply With Quote