Citat:
În prealabil postat de sia
Citat:
În prealabil postat de Traditie
Eu unul nu am de gând sa îmbatrânesc, nu consider ca am aceasta datorie.
|
Buna seara tuturor! Desi va citesc demult ,abia acum mi-am facut curaj sa va impartasesc cateva ganduri (legate de acest subiect.)Cu voia Domnului vom imbatrani...pt ca de la Adam incoace asa a hotarat Tatal Ceresc.Stiti voi de ce . Omul imbatraneste si moare dintr-o necesitate interna ,inscrisa in cromozomii celulelor.Deci moartea este si ea inclusa in patrimoniul genetic al omului. Asta despre trup. Despre suflet cred ca si el se maturizeaza dar ,ati observat ca nu imbatraneste. Cel putin asta am constatat eu care ,am deja 52 de ani.Si ar ami fi ceva..nu batranetea trupului imbatraneste sufletul ci pacatele .Pentru ca am intalnit oameni tineri cu suflete batrane si garbovite de indoieli si teama.Asa ca va doresc sa imbatraniti frumos si trupeste si sufleteste , cu credinta in Domnul.Nasterea Domnului Iisus sa va aduca bucurie si lumina in suflete.Pace voua!
|
Asa este Sia draga, sufletul nu imbatraneste si nici nu are cum. Pacatele nespovedite da, imbatranesc si mare pacat fac cei ce nu le spovedesc la timp. Cat despre 52 de ani ai tai, sunt ani inca tineri si asta o spune unul tot de 52 de ani, de fapt sa fiu mai corect, pe 27 decembrie fac 51. Oricum, sarbatori cat mai fericite, in pace si bucurie.