Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Am impresia ca ultra-ordocsii privesc cu cu ochi rai absolut orice in existenta omului fiind foarte probabil sa nasca o noua secta pe langa BO.
|
Nu cu ochi răi, ci cu ochii deschiși.
Citat:
Gradinitele sunt rele,scoala si informarea este rea,cultura la fel,literatura s.a.m.d.
|
Nu cred că îi este de folos copilului să știe toate prostiile de care unii părinți nu-și feresc copilul, prostii pe care implicit și copilul tău le va copia. Un măr bun pus într-o ladă cu mere stricate la un moment dat se va strica și el. Nu neg că îți poți educa copilul astfel încât să poate discerne binele de rău.
Nu spun să nu ne dăm copiii la grădiniță, dar trebuie să căutăm ceea ce e mai bun pentru ei în materie de educație, adică grădinița potrivită cu cerințele noastre de părinți creștini.
Citat:
Si care ar mai fi diferenta dintre calugari si crestini in lume?
Unii vor sa traiasca in lume ca niste monahi,izolati de toate cerintele societatii,de scoli,de institutii,de absolut tot.
|
Ținta mirenilor sunt monahii, iar a monahilor sunt îngerii. Prea ne-am obișnuit să punem cam tot în cârca călugărilor și noi să ne vedem de orice, mai puțin de credință. Creștinismul nu e numai o afacere de Duminică, ci e o strădanie de toată zilele.