View Single Post
Vechi 19.10.2013, 08:56:25
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu stiu de ce...si nici nu stiu cum sarbatoresc romanii halloweenul...
Am auzit ca se costumeaza asa alandala si grotesc si se duc intr-un club,intr-un bar;ori halloweenul nu este despre asta,am mai spus e o sarbatoare pt copii care merg costumati la adunat de bomboane-atata tot!

Nu stiu ce tot vedeti dracesc in acest obicei.
Macar sa fie preluat asa cum este aici,adica inofensiv.

Uite ca eu gasesc ceva crestineste in asta,ca macar le fac o bucurie copiiilor care vin la bomboane,le deschid usa si ii poftesc sa-si aleaga ce poftesc din colectia de bomboane si ciocolata.
Anul trecut am fost la serviciu,dar am lasat un castron plin la usa,si surpriza,au fost cativa vizitatori care in loc sa profite de absenta mea si sa fure tot castronul(cum era de asteptat),si-au luat cateva,cat au dorit iar cand m-am intors acasa l-am gasit cam 3 sferturi plin...Am ramas mirata.
(desi cred ca mai sanatos ar fi sa-i servesc cu fructe :))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 19.10.2013 at 09:16:06.
Reply With Quote