View Single Post
Vechi 21.12.2007, 08:27:47
OvidiuO OvidiuO is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia
Citat:
În prealabil postat de OvidiuO
Iarta-ma ca revin. " Doamne, ma vezi ? Sunt eu robul (roaba ta) pamant si cenusa. Tu Doamne ai spus "Rugati-va unul pt celalat." Uite, asta fac Doamne, ma rog. Ma rog pentru sufletul ....(numele)surioarei mele. Auzi Doamne rugaciunea mea cea slaba, caci slaba este, fiindca pacatos(pacatoasa) sunt, dar TU care toate le poti, stiu ca poti sa ma auzi. Doamne, Tu Doamne ai spus asa si eu cred in Cuvantul Tau. Cred ca nu in desert este al Tau Cuvant si nu deznadajduiesc. De aceea cred ca si Rugaciunea mea nu este in van si daca nu este in van, atunci cu folos este spre sufletul roabei tale ...(numele) Cum voiesti Tu Doamne, asa fa. In numele Tatalui si-al Fiului si-al Sfantului Duh. AMIN !
Va citesc de mai multa vreme, dar pana acum n-am indraznit sa ,,deranjez,,desi auzeam in suflet indemnul Domnului IISUS ,,indrazneste fiica,, Astazi insa cu voia Domnului, am citit rugaciunea pe care OvidiuO o recomanda Vivianei.(mai bine spus,tuturor)...si am grabnica nevoie de o lamurire : aceasta rugaciune se spune doar ptr. cei trecuti dincolo ? sau este de folos si celor de aici ? Multumesc OvodiuO si astept un raspuns.Va doresc tuturor sanatate si bucurie in suflete caci in curand vom praznui Nasterea DOMNULUI IISUS!
Draga sia, ce bine ca ai indraznit. Asa vrea si Domnul nostru sa indraznim ca El pe toti ne asteapta si ne vrea la El. Ce pot sa-ti zic ? Nu este ceva tipic sora mea, este o Rugaciune personala, asa cum am simtit eu sa o spun, nu o vei gasi in alta parte. Sigur ca poti sa te rogi oricand si asa si altfel cum simti tu, cum iti spune tie sufletelul tau. Tot ce conteaza este sa vina din inima si Dumnezeu ne asculta.
Dumnezeu te-aldeasca. :)(o vorba din Ardeal, a bunicii mele)
Reply With Quote