Subiect: preot divortat
View Single Post
Vechi 17.10.2013, 01:22:25
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Aveam eu niste rude,atei cu toata familia lor,citeau si ei:almanahuri umoristice sau intamplari paranormale.
Culmea era ca faceau colectie de carti bune,pe care nu au avut timpul sa le citeasca niciodata si nici nu doreau sa-mi imprumute vreo carte;ma lasau sa studiez compendiul de anatomie numai acolo pe loc fara sa-l iau acasa,ca la biblioteca publica :)
Mai aveau si 3 birouri in fiecare camera,birouri care foloseau la orice altceva decat la studiat,scris sau citit;fetele lor isi puneau bijuteriile si cosmeticele in sertare.
Cat nu m-am rugat sa-mi dea si mie unul pt ca invatam mereu pe masa de bucatarie...Ei as,ce isi scricau decorul in casa,asa pt un moft de-al meu?

Cam asa imi amintesc eu oamenii din communism,niste parveniti ai sistemului,niste inculti cu aere care pozau in ceea ce nu erau,cred ca nici lor nu le venea sa creada ce noroc daduse peste ei sa fie promovati asa in ignoranta lor!

Toti baietii care veneau in vizita la fetele lor ramaneau foarte impresionati de biblioteca uriasa,intesata cu titluri renumite,imaginea birourilor in fiecare camera...Vai ce familie studioasa de la mic la mare!
Studioasa,studioasa atat de studioasa incat au dat examenul de Bac si au terminat liceul la seral odata cu copiii lor,cred ca-i fortasera la serviciu...
Din pacate, multe carti se imprumutau pe atunci si putine se mai returnau posesorului. Nu spun ca tu ai fi facut la fel. Pe atunci cartile care erau tiparite, erau carti bune, dar tirajul era f mic. Asta inseamna ca daca dadeai o carte cuiva si acesta nu ti-o inapoia, cu siguranta nu mai aveai sansa sa o mai gasesti in librarii.
Cristina, iubitorul de carti se bucura si daca doar pune mana pe o carte si o citeste, chiar daca nu poate sa o cumpere sau sa o duca acasa. Fii bucuroasa ca ai putut sa le citesti!
In rest, incearca sa schimbi perspectiva acestor intamplari, ca sa nu ajungi la judecarea binefacatorilor tai.
Interesant, inca nu am auzit sa fi fost obligat sa iti termini liceul. De obicei erai angajat pe un post corespunzator studiilor; ori liceul nu era obligatoriu, ci doar 10 clase. Multi isi faceau studiile la seral pentru a primi un salariu mai bun, nu pentru ca erau obligati in vreun fel.
Reply With Quote