Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu stiu, poate n-ai cautat suficient, poate n-ai cautat unde trebuie.
Daca tu crezi ca sunt mai mari sanse acolo, f. bine, insa gandeste-te repede, money can't buy time.
Daca "dezvoltarea personala" e scopul principal in viata, atunci poate.
Dar poate sunt altele mai importante, care nu pot astepta.
Cunosc cateva cazuri de oameni cu bani dar care nu pot avea copii si au deja o varsta la care sperantele scad vertiginos + probleme medicale in unele cazuri, intr-un caz au infiat, in altul e cam tarzior (nici nu stiu daca au incercat) iar altul..incert/
Daca ii cunosti de aproape iti dai seama ca e destul de tragic, banii care ii au nu cred ca pot umple golul.
Insa au totusi o familie si asta e un hop destul de mare dupa cum vezi si care tine iarasi, de timp.
|
Asa,si cum crezi ca tu sederea in Romania mi-ar fi priit dpdv personal?Ah,ca as fi devenit o martira a politicii duse acolo ca multi altii mda...
Eu stiam ca principala dorinta a unui crestin in viata este sa se mantuiasca,nu sa se multiplice!
Astfel se face ca am altele de rezolvat in devenirea mea decat cautarea febrila a unui donator de sperma,cu care nu fac decat sa-mi inmultesc problemele existente.(pt ca un om cu care accepti sa-ti imparti viata la bine si rau nu se reduce numai la un donator de ADN,trebuie sa gasesti si sprijin in el).
Poate fi destul de dureros sa nu poti avea copiii tai naturali,cand vine o varsta dar la o adica iti poti exersa sentimentele materne(si paterne)si cu copiii altora care nu au fost indeajuns de norocosi incat sa aibe o familie!
Nu este lumea asta o mare familie?
Nu toti copiii ar trebui sa fie ca si copiii nostri iar ceilalti oameni ca si fratii si surorile noastre??
Eu sustin adoptia si nu-mi pare un lucru deplasat.
La cata bunavointa,dragoste si atentie am simtit dinspre Domnul as fi chiar magulita sa am sansa de a intoarce si eu Binele!